FARSZ PIECZARKOWY DO JAJEK FASZEROWANYCH

Wykonanie:

Kilka pieczarek umyć, drobno pokroić i usmażyć na maśle. Po wystudzeniu rozdrobnić najlepiej widelcem razem z żółtkami, przyprawami i majonezem.

FARSZ SEROWY DO JAJ FASZEROWANYCH

Wykonanie:

Ser żółty zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami. Wymieszać z żółtkami i majonezem. Przyprawić solą i pieprzem.

FARSZ SZYNKOWY DO JAJ FASZEROWANYCH

Wykonanie:

Szynkę konserwową drobniutko posiekać. Dodać żółtka i przyprawy. Wymieszać z ketchupem lub majonezem. przyprawić solą i pieprzem.

FARSZ ZIOŁOWY DO JAJ FASZEROWANYCH

Wykonanie:

Żółtka wymieszać z posiekanym koperkiem lub szczypiorkiem albo natką pietruszki. Połączyć z majonezem przyprawić do smaku solą i pieprzem.

(Odwiedzone 3 raz, 1 wizyt dziś)
Tagi: Brak tagów

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *