Składniki;
300g. ciastek czekoladowych
80g. masła
250 ml. śmietany
200ml. mleczka skondensowanego słodzonego
50 g. soku katmelowego
100g. orzeszków ziemnych solonych
50g. sosu czekoladowego
125g. mrożonych malin
Wykonanie;
Ciastka czekoladowe rozdrobnić w mikserze na małe kawałki .Masło roztopić w garnku na małym ogniu. Dodać do ciastek, wymieszać ,a masą wyłożyć formę do tarty 18-20 cm i mocno docisnąć.Odłożyć na około30 minut do zamrażarki. W tym czasie ubić śmietanę na masę o niezbyt sztywnej konsystencji i wymieszać ze skondensowanym słodzonym mleczkiem. Połączyć sos karmelowy ze śmietaną, lekko wymieszać. Śmietanę karmelową włożyć do formy na tartę, wygładzić , znowu włożyć do zamrażarki i mrozić 4-5 godzin. Orzeszki ziemne grubo posiekać i posypać nimi wierzch.Tartę ozdobić sosem czekoladowym i malinami.